Rimmel Nagellak by Rita Ora 300 Glaston Berry

WAUW, was mijn eerste gedachten toen ik deze nagellak aanbracht. En dat denk ik nu nog steeds…..

Rimmel nagellak 1 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik laat hier een van de nagellakjes van Rimmel zien. Namelijk de 300 Glaston Berry. Het nagellakje is ‘ontworpen’ door Rita Ora. De nagellak is een lichtrode kleur die erg mooi past in het voorjaar.

Rimmel nagellak 2 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto lijkt de kleur wat donkerder. De verpakking vind ik mooi, zoals altijd heeft Rimmel dezelfde formaat verpakking met daarbij de zwarte dop. Dit is een nieuwe serie nagellakjes ontworpen door Rita Ora, ze hebben namelijk allemaal bloemetjes op de zwarte dop en zijn allemaal een fris (pastel) kleurtje. Ik moest denken aan een Daisy.

Rimmel nagellak 3 VOOR (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rimmel nagellak 4 VOOR (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit was de eerste laag die ik aanbracht en nogmaals wauw wat dekt ie goed!! Na 1 laag heeft je nagel al een perfecte rode dekkende glanslaag.

Rimmel nagellak na

 

 

 

 

 

 

Dit is een close up na de 2e laag. De nagellak lijkt hier iets minder fel en minder te glanzen. Persoonlijk vind ik de eerste laag mooier en frisser ogen. De volgende keer laat ik het bij 1 laagje!
Rimmel nagellak 7 NA (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier het eindresultaat. Ik vind het een hele mooie rode kleur en ideaal voor spring omdat ie zo mooi fris oogt! Voor het geld, 4,00 zou ik hem zeker

zo weer kopen! Een dikke aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.