OOTD -“My thoughts are stars I cannot fathom into constellations.”

Hai!

Vorige week was ik een weekendje naar Amsterdam met een van mijn lieve vriendinnetjes.  We hebben uren gewinkeld, de Magnum store bezocht.  op het bankje van TFIOS* gezeten en heel veel hardop gelachen. Hier een outfit foto. Ik had mijn nieuwe tuinbroek aan, waar ik nog steeds superblij mee ben!

 

Amsterdam

 

Jacket ; Primark / T-Shirt ; Weekday / Dungarees ; Topshop / Schoenen ; Palladium/ Rugtas ; Eastpack

Morgen ga ik weer naar Amsterdam, dit keer om naar Madam Tussaud en het Rijksmuseum te gaan. jippiejajee!

*TFIOS : The Fault In Our Stars

XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.