Life Update

Haiii!

Lang niet meer gesproken, daarom een korte life update.

Allereerst ben ik geslaagd voor mijn opleiding filiaalmanager niveau 4 (Yeeej)!. Dat is al een hele last die van mijn schouders afvalt, en ik heb nu weer wat meer vrije tijd. En…. In september ga ik beginnen aan de opleiding Leisure Management aan Stenden! Hier heb ik onwijs veel zin in.

Dan komen we bij punt 2 namelijk ; ik ga verhuizen naar Leeuwarden!!! En niet alleen, ik ga met Toon eindelijk samenwonen 😀 !!!!! Ik ga daarom ook veel schrijven over mijn zoektocht naar ons paleisje en met de hele rambam daar omheen.

De laatste vrolijke update die ik wou delen is dat ik ben begonnen met sporten en ik ben van plan om ook hier om de zoveel tijd een update te geven. Zo ook mijn eigen voortgang te zien.

Dan heb ik helaas nog verdrietig nieuws, mijn moestuintjes hebben het niet overleefd. Toen ik terug kwam van mijn vakantie in Turkije was de ene helft van mijn moestuintjes die buiten stonden goed gegroeid. De andere helft die nog boven stonden op mijn kamer want de plantjes waren nog niet sterk genoeg om naar buiten te gaan, die hebben het niet overleefd. Mijn vader was ze unfortunately vergeten water te geven en ze waren allemaal morsdood toen ik terugkwam. De helft die buiten stond heeft het wel overleefd, maar ik moet eerlijk zijn ik heb er niet goed voor gezorgd en ze nogal verwaarloosd. Ik zal binnenkort nog een update geven inclusief foto’s.

Dit was het voor nu,

Sweet Dreams.

Lynn Rochat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.