La vie est belle dans Lille!

Bonsoir!

 

Afgelopen weekend ben ik naar het prachtige Lille geweest. Mijn vriendinnetje loopt daar stage voor haar opleiding International Business and Languages, dus besloten wij haar daar eens op te zoeken. Ondanks het regenachtige weer hebben we een super weekend gehad, flink gelachen en genoten van een geitenkaas salade (my new favorite food!). We hebben door de straten van Lille geslenterd, ik vond vooral het oude gedeelte erg mooi. Lieve  straatjes met allemaal aparte winkels. Vervolgens zijn we naar het ‘nieuwe’ centrum gegaan. In dat nieuwe centrum hebben we een winkelcentrum bezocht. Daar hebben we ook ons avondeten genuttigd terwijl de Franse zon op ons scheen.

 

The next morning hebben we natuurlijk ontbeten met pain au chocolat. mmm. De dierentuin bezocht, gefietst door het park en ons avondeten genuttigd in een restaurant waar we allemaal bekend mee zijn, namelijk de MAC. In de avond hebben we onze Duitse vrienden weer  opgezocht. Deze hadden we de dag ervoor ontmoet, ze waren in Lille voor het EK. We hebben leuke momenten met elkaar meegemaakt, die nog lang in ons geheugen zal blijven. In de late uurtjes gingen we naar huis, korte nachtrust gehad en in de ochtend vroeg vertrokken weer terug naar onze mooie rustige polder. Life as we know it.

 

lille 1

 

 

 

 

 

 

 

lille 2

 

 

 

 

 

 

 

 

lille 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_20160626_190329 (1)

 

 

 

 

 

 

IMG_20160625_214220 (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_20160627_123444 (1)

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb ook een video gemaakt over het tripje.

 

Lynn Rochat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.