Hello, The Hague

Hello from The Hague,

Afgelopen woensdag & donderdag ben ik naar Den Haag geweest. We hebben mega veel gewinkeld,  ik vooral interieur en make-up spulletjes. In de avond zijn we naar Pathe geweest naar de film Me Before You. Het was een erg mooie film die me deed denken aan The Fault In Our Stars. De tranen rolde aan het eind over mijn wangen en ik was zeker niet de enige. Hier wat foto’s van het hotel en de eetgelegenheden.

 

We sliepen in het Novotel midden in het centrum, als we de deur uitliepen zat er naast ons een Starbucks Coffee  en tegenover ons de Bijenkorf. Het hotel was hipster achtig met Scandinavische hout invloeden. Helemaal mijn ding, zeker ook de grappige items hier en daar. Daarom heb ik daar wat kiekjes van gemaakt. Het personeel en ontbijt waren prima, een aanrader dus!

 

 Hotel,  Grote Marktstraat 46, 2511 BJ Den Haag
Den Haag 2

 

Den Haag 3

 

Den Haag 7

 

Den Haag

 

Den Haag 10

 

 

Eetgelegenheden

De Boterwaag, Grote Markt 8A 2511 BG Den Haag
Een plekje dat historisch aanvoelt met een gezonde kaart.

Den Haag 8

 

Den haag 9

 

 

Coffee Company ,Noordeinde 54, 2514 GK Den Haag 
Lekkere koffie, speciale smaakjes. Ik vind het zelfs lekkerder dan Starbucks.

Den Haag 4

 

 

Bagels&Beans, Spui 40, 2511 BS Den Haag
Bagels het nieuwe brood, bij Bagels&Beans hebben ze veel verschillende soorten bagels en geven daarbij ook fijn advies.

Den Haag 5

 

Den Haag 6

 

X

Lynn Rochat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.