Lush – Floating Island (bath oil)

Lush!

ik ben pas een weekendje weg geweest waar we een hotel hadden met daarbij bad! En toen we zagen dat er een Lush vlakbij zat zijn we erlangs gegaan en hebben een heerlijke bath oil uitgekozen. Zelf had ik dit nog niet eerder geprobeerd. Wel wat Bath bombs maar nog nooit een bath oil. Dit is de bath oil ; ‘Floating Island’. Als beschrijving staat erbij :

‘Tover je zorgen om in zorgeloosheid. Wat jij nodig hebt is een rustgevend bad met sandelhout en citroen olie. Laat je bad vollopen met warm water, ga er zelf in liggen en laat je Floating Island lekker langzaam wegsmelten.Ogen dicht, ontspannen en genieten…’

Qua uiterlijk  moet het zoals de naam zegt een eiland voorstellen met een takje erop? Ik vind het ook wat weg hebben van een appeltje. Zeker toen het een deel was gesmolten. De geur is echt heerlijk. Zo heerlijk ontspannend. Als je je ogen dicht doet voelt het ook alsof je op een tropish eiland zit zoals Zanzibar bijvoorbeeld.

 

lush 1

lush 2

 

 

 

Lush 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De foto hieronder is gemaakt na ongeveer 10 minuutjes, je ziet dat de helft er al vanaf is gesmolten. Je kon ook ziet dat het echt een bath oil was omdat er een waas achterbleef in het water dit vond ik persoonlijk fijn, dit gaf namelijk ook het olierijke gevoel. je hebt geen bodylotion of bodybutter nodig na het bad. Toch is dit niet vervelend vet je huid voelt fijn gevoed en ruikt heeerlijk.

 

lsuh 4

Ik zal hieronder nog de ingrediënten neerzetten, deze bath oil koste 3,45 wat ik heel netjes vind voor de Lush prijzen.

Ingrediënten :
Sheaboter, biologische (Butyrospermum parkii butter), Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Cacaoboter, fair trade biologische (Theobroma cacao), PEG-6 capryl / caprine glycerides & PEG-60 amandel glycerides (PEG-6 Caprylic / Capric Glycerides & PEG-60 Almond Glycerides), Lauraat- 4 (Laureth 4), Citroenzuur (Citric Acid), Parfum (Perfume), Kokosolie, extra virgin (Cocos nucifera), Amandelolie (Prunus dulcis), Sandelhoutolie (Fusanus spicatus), Citroen essentiële olie (Citrus limonum), Labdanum, hars (Cistus ladaniferus), Fair Trade Vanille absolue (Vanilla planifolia), Vanillestokjes (Vanilla planifolia), Vanillepoeder (Vanilla planifolia), *Limonene (*Limonene)

Lynn Rochat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.