Some classic Birkenstocks

Ola!

Ik heb last minute nog wat classis Birkenstocks aangeschaft ook wel Arizona genoemd. Ik heb ze vrij laat in de zomer gekocht daarom is het ook de bedoeling dat ik ze volgend jaar ook nog kan dragen.

Ik ben voor dit soort gegaan wat ik nog niet eerder heb gehad voor de stevigheid. Ik heb eerder het klepper model gehad (Madrid) maar hier kreeg ik last van omdat mijn voeten steeds als ik liep een stuk heen en weer klepperden wat erg vervelend voelde en ook nog een vervelend geluid maakte. Tot nu toe zit dit model erg stevig en fijn. Ik merk wel dat ik ze nog moet inlopen maar dat heb je altijd bij Birkenstocks.

Dit model voelt ook oldskool aan wat ik juist leuk vind, vroeger liepen hier de opa’s op met geitenwollensokken erin. haha. Ze zijn bij veel winkels te koop, die van mij heb ik van de Nelson voor 54,99 *aanbieding.

birckenstocks 1birckenstocks

The summer is almost over!                                OH. Sh*t…

Lynn Rochat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.