Having your own house #2 inspiratie

Inspiratie

Je hebt je perfecte plekje gevonden, het voldeed aan alle eisen. Hoera! Nu is het tijd om je te oriënteren hoe je het wilt inrichten. Ik weet dat je niet alles zou kunnen beïnvloeden maar natuurlijk wel wat. Hier vind je digital moodboard van mijn inspiratie voor mij ultieme plekje, als het eenmaal zo ver is en alles is ingericht zal ik het met jullie delen. MAAR don’t put to much pressure on me, PLEASE. haha. Wat ik zelf erg mooi vind zijn de kleuren wit en hout dit gecombineerd met vintage elementen of felle accessoires. Ook ben ik gek op kopergoud en vind ik de rooster-borden met foto’s, kaartjes, to-do-list, etc eraan tof. Ik heb vooral mijn inspiratie gehaald uit pinterest en hier en daar van weheartit, maar je kunt ook altijd kijken in magazines zoals de Flow, Libelle, VT-wonen etc.

 

BE INSPIRED.

Lynn Rochat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.