1 look , 3 products from Etos

Ik had echt een nieuwe foundation en mascara nodig en aangezien ik sinds kort een arme student ben besloot ik een budget merk te proberen namelijk het huismerk van Etos. Lees verder voor mijn ervaring.


Satin Finish Foundation – 6,99
The hydrating and moisturizing formula gives a healthy satin finish. Medium coverage. Perfect fit for the dry to normal skin type. SPF 15.
De foundation heeft een fijne verpakking, als je de dop eraf haalt komt er een pompje tevoorschijn. Ik hoop wel wanneer ik de foundation meer ga gebruiken dat ik zie hoeveel foundation er in zit, dit zou je wel denken. Je kan eventueel ook het pompje eraf draaien. De foundation heb ik helaas iets te donker gekocht waardoor ik moest mengen met een lichtere foundation van Rimmel. Het is geen sterke dekking maar dit stond al aangegeven, na de eerste laag is de dekking licht. Pas bij de tweede laag kreeg ik een medium dekking. De structuur is fijn niet te dik niet te dun. ik heb zelf een gecombineerde huid. Voor de prijs 6,99 een prima product.


Wimper-kruller – 2,54
Mijn wimper-kruller was al een paar maanden gewoon niet goed meer dus ik besloot eindelijk een nieuwe te kopen. Op het moment dat ik de wimper-kruller van Etos kocht was deze met 15% korting. Normaal is de wimper-kruller 2,99. Een prima prijs! De wimper-kruller is echt mega fijn, er zit een witte beschermrand op zodat je niet je ogen bezeerd. Je hoeft de kruller maar eventjes vast te knijpen voor een grotere wimper-opslag.


Volume mascara – 3,99
Perfect volume for thick lashes without clumps. Een prima mascara, het geeft mijn wimpers volume zeker na de wimper-kruller. Er komen geen klontjes in mijn wimpers, maar ze worden ook niet dikker. Voor 3,99 vind ik dat je ook niet mag klagen, de mascara doet z’n werk.


Hier nog een foto waar ik de foundation, wimper-kruller en mascara heb gebruikt. Je ziet dat de dekking niet hoog is, ik vind wel de teint mooi en ook de gezonde gloed die ik er door krijg is mooi. De mascara is oké.

Overall ben ik erg tevreden over de Etos producten en vind ik de prijs-kwaliteitsverhouding erg fijn. Ik ben ook benieuwd naar de paletten en lip producten. Op de site van Etos kan je helaas niet alle producten vinden maar lees je wel meer over beauty hacks en de aller nieuwste producten, http://www.etos.nl/.

Lynn Rochat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.