Pampa Ofxord – Palladium schoenen

Haiii

Met de supertropische temperaturen van vorige week en de komende dagen zijn deze schoenen wel een beetje te warm, en daarbij heb ik stiekem een beetje vals gespeeld.. deze schoenen heb ik namelijk al iets langer en zijn dus niet helemaal nieuw meer.  Maar dat maakt me helemaal niks uit want ik wil ze heel graag showen!

Dit zijn namelijk mijn allerleukste schatjes (haha), de Pamapa Oxford’s van het merk Palladium.  Ik heb ze in het zwart maar ze zijn er ook nog in meer kleuren zoals : maansteen. betongrijs, wit, ivoorwit, donkergroen, saliegroen, noordischblauw, steenrood, zig-zag, zalmroze en citroengeel. Ik heb dus de zwarte kleur en daar zit een zwarte zool onder, dit kan verschillen per kleur zo is bij de witte kleur  een witte zool en bij de rest van de kleuren zit er een donkerbruine zool onder.

Ze zijn helemaal van canvas, met daaronder een stoere rubberen zool die me doet denken aan een kaplaars. Dit is overigens in mijn ogen geen negatieve benaming. Daarnaast lopen ze ook nog eens heerlijk vanwege het voetbed dat erin zit.

Ik heb normaal schoenmaat 37 maar omdat de Palladiums klein en smal (zou je niet denken) uitvallen heb ik ze in een maat 38. Ik betaalde er  59,99 voor wat ik met liefde nog 10x ervoor wil neerleggen.

Ik heb ze gekocht bij de Nelson, daar zijn niet alle kleuren beschikbaar. Je zou daarom ook een kijkje kunnen nemen op palladiumboots.com en er zit een Palladium winkel in Amsterdam.

Ik heb ze hieronder uitgebreid op de foto gezet 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC01942

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC01947

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘ I bought some kick ass shoes’

 

 

Lynn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.