Choker Necklaces

Toen ik afgelopen zondag in Amsterdam was heb ik een paar ‘choker necklaces’ met zijn zusje gekocht. Het zijn er 3, alledrie van Claires. Het was een combo deal namelijk 3 halen 2 betalen.  We hebben gekozen voor 2 met een touwtje met daaraan een hangertje. De een is met een boompje en de andere met een ster eraan. Als laatst kozen we, wat ik zie als de ‘officiële choker. Deze met daaraan een maan-zon. Het geeft een stoere touch aan je outfit, mijn favoriet is de choker met de maan-zon!

DSC02052

 

 

 

 

 

 

 

DSC02045

 

 

 

 

 

 

 

DSC02064

 

 

 

 

 

 

XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.