MUA eye shadow palette – Going for Gold

Toen er afgelopen weekend een deal bij de Kruidvat was (1 + 1 gratis), moest ik wel iets halen. Bij onze Kruidvat heb je een redelijk groot assortiment. Zo hebben we MUA, Essence, Loréal, Rimmel, Max Factor, Catrice, NYC en Maybelline. Deze keer ging ik voor 2 MUA producten, hierbij het oogschaduw palette. Normaal 6,00 maar nu 3,00. Een koopje dus!

Het palette heet ‘Going for Gold’, wat ik niet helemaal snap want er zitten ook zilver kleurige tinten in, maar goed. Bij het palette kwam ook een kwastje.

De 10 verschillende kleuren. Ik heb ze genummerd, zo kun je ze makkelijk terug zien in de swatches.

                                                                                      Kleuren 1 t/m 5

                                                                                    Kleuren 6 t/m 10

Ik ben erg blij met de pigmentatie, de enige kleur die tegenviel was kleur nummer 1. De andere kleuren kwamen juist mooi uit de verf.  Mijn favorieten zijn 3/7/8/9.

Kortom: een mooi palette met shimmery kleuren die ik zelf perfect vind passen bij de feestdagen (ik weet het, voor nu nog héél ver weg). Mooie pigmentatie voor een mooie prijs!  Een heel klein minpuntje: ik vind het jammer dat de kleuren geen namen hebben. Maar dan ben ik ook een heeeele grote zeurkous (haha).

Ik ben nog aan het nadenken over de kleuren die ik ga gebruiken voor een look. Binnenkort meer!

X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.