Moestuintjes van de Albert Heijn

                                                                                              Hai!

De moestuintjes zijn er dit jaar ook weer, en ik heb besloten de uitdaging aan te gaan! Ik heb zero ervaring en ik heb al moeite om een cactus te onderhouden dus ik ben erg benieuwd. Ik zal jullie op de hoogte houden door foto´s te plaatsen.

Dit is het allereerste artikel over de moestuintjes. In totaal zijn er 20 moestuintjes en ik heb er nu 5 namelijk : andijvie, augurk, wortel, tuinkers en basilicum. Deze heb ik gezaaid op 10 en 11 maart en het is vandaag 17 maart. Tot nu toe is er nog niks gebeurd. Ik heb ze alle 5 in een rechthoekige bak gezet met daarin aluminium folie. Zo is het handiger als ik de plantjes water moet geven dat ik het zo in de bak kan gieten en de moestuintjes het water zullen opnemen.

 

 

Ik heb er ook een soort van stappenplan bij, van de Albert Heijn zelf. Hierin staat hoe je het beste kunt gaan zaaien, wat je moet doen bij schimmels en over elk moestuintje handige tips.

Ik hoop dat ik jullie over een paar weken hierover meer kan schrijven. Zo niet. Dan is mijn oogst mislukt.

 Voor meer informatie kun je kijken op ;  http://www.ah.nl/moestuintje
                                                                                               X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.