Moestuintjes update #2

Hello!

 

Het is alweer een tijdje geleden sinds ik een update heb gedaan over mijn moestuintjes. Maar hier is ie dan! Ik had toentertijd 5 moestuintjes namelijk andijvie, augurk, wortel, tuinkers en basilicum. Dit kun je ook duidelijk zien bij de eerste foto, de eerste 5 heb ik gepland op 10-3 of 11-3. De andere 6 zijn andijvie (20-3), tijm (20-3), cherrytomaten (20-3), basilicum (20-3), augurk (25-3) en spinazie (29-3). Deze foto´s zijn gemaakt op 29-3.

 

Moestuin overzicht

 

 

 

 

 

 

 

Het tuinieren gaat vrij oké, maar ik denk ook dat ik nog bij de makkelijkste fase ben. Als ik de plantjes moet gaan verpotten wordt het allemaal wat moeilijker. In de allereerste post die ik schreef legde ik uit dat ik de moestuintjes in een witte bak had met daarin aluminiumfolie. Nou ik zal je vertellen dit werkt niet, de onderkant was steeds zeiknat en gaf ook af. Absoluut geen aanrader. Ik heb dus besloten om de moestuinbak aan te schaffen van de Albert Heijn zelf, die zal ik in de volgende update laten zien. Ik heb ook gezien dat op de moestuinbakjes witte vlekjes komen, ik heb gelezen dat dit niet veel kwaad kan maar ik denk dat het komt omdat ik ze soms (iets) te veel water geef en het daarom te nat en te vochtig wordt.

 

Moestuin gedeelte

 

Het meest trots ben ik op augurk omdat ie zo mooi is uitgekomen!

 

IMG_5344

 

Bye X

 

Voor meer informatie kun je kijken op : Site Albert Heijn voor tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.