A very Relaxed & Zen Vacation

 

Merhaba! (Hallo)

Ik ben terug van een overheerlijk relaxte vakantie in Turkije. Hier ging ik heen met mijn 2 zusjes en moeder, een echt Ladies tripje. En wat heb ik genoooten! We hebben alleen maar dingen gedaan die we ook echt wilden doen (Snap je?).

Zo hebben we een Hamam Massage gedaan…we moesten eerst in een sauna van wel 80(!) graden. Vervolgens moesten we ons onderdompelen in een zwembad. Toen we eenmaal werden opgehaald om naar de volgende fase te gaan kwamen we in een grote marmeren ruimte met een grote stenen plaat in het midden. We lachten en vroegen ons af wat er nou precies allemaal ging gebeuren. Een paar minuutjes later kwam er een man binnen met een handdoek (ik hoop dat ie daaronder nog wat aanhad..haha)  om zijn middel. Om de beurt moesten we op de plaat gaan liggen en werden we eerst goed gescrubd zodat alle dode huidcellen verwijderd waren. Daarna pakte hij wat voor mij leek op een hoeslaken, dompelde het onder in een sopbad en ´rolde´ zo de hoeslaken over onze rug om ons zo goed in te zepen. Als laatst werd er ijskoud water over ons gegooid om alles af te spoelen, een handdoek werd om ons heen gedaan en we mochten naar het dakterras waar we konden genieten van een prachtig echt een prachtig uitzicht. De laatste fase was een massage, dit was voor mij een allereerste keer dus het voelde wat onwennig.  Helaas heb ik van de Hamam Massage geen foto’s kunnen maken, maar ik kan je verzekeren dat het een behoorlijk avontuur was!

Ook zijn we naar de textielmarkt in Bodrum stad geweest, dit hield in een grote overdekte schuur volgepropt met kraampjes die allemaal hetzelfde verkochte namelijk (neppe) merkkleding. Het was er erg druk en benauwd dus daar hadden we het vrij snel gezien en gingen nog Bodrum stad in. De rest van de week hebben we een Peninsula tocht gedaan, op het strand gelegen en cocktails gedronken. Heeeeerlijk relaxt, hieronder een paar foto´s waar ik nog steeds helemaal zen van wordt.

 

IMG_20160506_123435

 

IMG_20160503_190434

 

IMG_20160507_091304

 

IMG_20160512_210902

 

IMG_20160506_220725628

 

Nu weer terug naar real life.  🙁

 

X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.