2016 The End of a tinie tiny Era

Goodbye 2016,

Ik zie veel video’s voorbijkomen rondom het fenomeen ‘New Years Resolutions’ met hierbij een terugblik op het afgelopen jaar van 2016, ik besloot dit ook te doen maar dan op papiervorm.

 

Laten we allereerst terugblikken op het afgelopen jaar, ik zal dit kort houden lees superkort want te veel gewauwel vind ik maar saai. In 2016 waren vooral mijn highlights: het slagen voor mijn mbo Filiaalmanager diploma, bultjes weghalen (wordt vervolgd) en het volwassenen ‘proberen’ te worden. Dat laatste wil helaas niet hier en daar altijd even goed lukken dus dat neem ik mee als punt  naar volgend jaar.

Nu een blik op het jaar 2017, dit wordt mijn jaar!! (hahah  zoooooo 2015). Dit doe ik gecombineerd met mijn jaarhoroscoop uit de Elle. De sterren voorspellen voor de liefde ‘een langgekoesterde wens komt uit. Klinkt simpel is heel complex , omdat  het om iets gaat waarvan je dacht dat het nooit zou of kon gebeuren. En vervolgen staat er,  dat de droom beter was dan de realiteit’. Zouden de sterren het hebben over  samenwonen? Dit is iets wat mijn vriend en ik al een enige tijd willen maar de sterren zeggen dat het ook tegen zou kunnen vallen. Dat de fantasieën soms mooier zijn dan in het echie, ze geven me advies ‘dat ik moet kiezen met mijn hart en niet met mijn verstand’.

Qua carrière voorspellen ze een van mijn beste jaren ooit? ik hoop het eigenlijk niet, mijn beste jaren moeten pas komen wanneer ik met een diploma het HBO verlaat en klaar ben om een succesvolle top-job te vinden, dan komt het pas echt van pas. Of valt werk ook onder het kopje ‘opleiding’? De sterren voorspellen ‘stel je voor dat je in een grote boog reist en dat je onderweg succes, promotie en beloningen opschept waar je aan het eind van het jaar mee thuiskomt”- dit kan slaan op een studie. Ze hebben het ook over een promotie , ‘een aanbod dat ik zou overwegen maar het kan zijn dat de tijd voor zo’n soort carrière verstreken is. Om daar nu ja tegen te zeggen zou een stap terug zijn in plaats van een stap naar de toekomst’. Ik ben benieuwd wat de sterren hiermee bedoelen.

Dan het belangrijkste (just kidding) het geld, word ik nou eindelijk na al die jaren wensen eens miljonair? De sterren zeggen dat het in ieder geval  enorm gaat verbeteren dit jaar. ‘Het zou preciezer zijn om te zeggen dat 2018 een goed jaar wordt, maar dat je de eerste tekenen daarvan al gaat voelen in de laatste maanden van 2017’. Hmm toch maar geen jackpot dit jaar gok ik, maar ze voorspellen veel geld-goeds in 2018.

Mijn personal wishes voor het jaar 2017  zijn:

  • gelukkig zijn in/met  mijn opleiding
  • home sweet home met mijn lover
  • meer aan mezelf te denken (durven nee te zeggen, voor mezelf op komen etc)

Daarnaast wens ik mijn familie, vrienden en wie dit leest een gezond & gelukkig 2017! Laten onze wensen uitkomen 🙂

Wat ons nu alleen nog te doen staat in 2016 is oliebollen eten, gedachten op een rijtje zetten en feestend het nieuwe jaar in!

Lynn Rochat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.