Eettent Stek

Stek

Afgelopen zondag ging ik met 2 vriendinnetjes brunchen/laat lunchen bij een eettentje genaamd Stek. Stek zit sinds 3 maanden in een oud brugwachterhuisje in Ljouwert. Het is een huisje met veel ramen waardoor er veel lichtinval is, in de zomer kun je er ook buiten zitten en uitkijken op het water. Naast het fijne uitzicht is het hip ingericht met leuke cactussen details. Op de kaart staan onbijtjes met pannenkoeken of je kunt brunchen met broodjes vol avocado of hummus.Dit is nog lang niet alles, je kunnen er ook borrelen met een veggie Stek borrelplank. Er is keuze uit sojamelk en amandelmelk, enkele veganistische opties maar volop vegetarisch. Ik nam de keuze om een cappuchino met sojamelk te nemen, een bietbooster (biet, gember, appel, wortel) en een broodje avocado smash met cherry tomaten en een mosterd-dille saus.

Stek, Harlingersingel 2, 8913 CJ, Leeuwarden


Lynn Rochat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.