Shopping some Vintage

 

Shopping some Vintage

De afgelopen jaren ben ik steeds een grotere fan geworden van het vintage winkelen, je kunt er mooie schatten vinden voor een zacht prijsje. Hier in Leeuwarden ben ik er nog niet helemaal achter waar je de beste vintage kleren kunt scoren. In Emmeloord ging ik vaak naar InOmloop waar ze de merkkleding sorteren en voor de rest op soort. Dit vind ik zelf erg fijn.  Ook vind ik de IJ_hallen een aanrader om je vintage kleren te halen, een paar weken terug heb ik er zelf gestaan met mijn zusje en moeder. Er staan ontzettend veel kraampjes maar je moet wel goed kijken bij wie je wat koopt. De Ijhallen bevinden zich op de NDSM werf in Amsterdam. Ik heb zeker wat toffe dingen gescoord. Hieronder wat foto’s van kleding die ik heb gescoord en een foto van de Ijhallen.

Het rokje was helaas te klein..

Lynn Rochat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.